ICA Partner Event

8 november 2022 – Met de oprichting van de Infra Capacity Alliance (ICA) toont het Nederlandse bedrijfsleven te willen samenwerken aan het vergroten van de veerkracht van ons land. We hebben onszelf de vraag gesteld: hoe kunnen we via een publiek-private samenwerkingsverband nieuwe oplossingen creëren voor de huidige en toekomstige problemen die de grootste impact hebben tijdens een (ongekende) crisis?

Tijdens het ICA Partner Event dragen we het ICA concept uit aan collega CEO’s, Directeuren en Eigenaren van bedrijven met expertise in het grond-gebonden infra domein, onze potentiele toekomstige leden.

Jan Snel Daiwa House Modular Europe in Montfoort is voor vandaag onze gastheer. Tijdens het Partner Event zullen we dieper ingaan op het ICA concept. Doelgerichte samenwerkingen op lange termijn, waarin partners bijdragen aan een gedeeld en overstijgend belang op basis van wederkerigheid. Samenwerken op basis van:
* Helder collectief belang.
* Eidere partner heeft ook een individueel belang waarin het ecosysteem voorziet.
* Wederzijds vertrouwen.
* Diversiteit aan partners.
* Open gemeenschap (toetreden en afvloeien).
* Samenwerken (geen concurrentie), het gaat tenslotte om landsbelang.

Tevens hebben we gastsprekers vanuit Defensie, de Veiligheidsregio, Big Data Science community en Kenniscentra over EU-Aanbestedingsrecht die hun visie delen over het samenwerken aan weerbaarheid.