De vijf grondleggers van de Infra Capacity Alliance ‘ICA’

De Infra Capacity Alliance is een civiel-publiek partnerschap dat kennis deelt, innoveert en samenwerkt om een wendbaar, wederkerig en duurzaam partnerschap te realiseren. We garanderen de beschikbaarheid van capaciteit aan onze publieke partners zodat we gezamelijk effectief en efficient kunnen reageren op een (ongekende) crisis waar grote hoeveelheden grond gebaseerde infra-behoeftes onstaan.

Jan Snel Daiwa House Group staat internationaal voor snel, modulair en circulair bouwen. Jan Snel bouwt en levert wereldwijd hoge kwaliteit (nood) huisvestings-oplossingen. Innovatieve en modulaire bouwmethoden zorgen ervoor dat onder gecontroleerde omstandigheden efficiënter, productiever en flexibel kan worden gebouwd in eigen fabriekshallen.

MTD Flex Water is een wereldwijd opererende partner in tijdelijke wateroplossingen.  Veilig drinkwater uit de kraan met de juiste druk. Probleemloze en milieuvriendelijke afvoer van afvalwater. MTD zorgt voor water over de hele wereld.

Riwal beschikt over een internationale verhuurvloot van 20.000 hoogwerkers, verreikers en heftrucks. Wat ons onderscheidend maakt van anderen? Wij zijn dé specialist voor het veilig & efficiënt werken op hoogte en hebben altijd een passende oplossing.

Bredenoord staat internationaal voor het leveren van tijdelijke (nood) energie. Wat de aanleiding ook is om een aggregaat/generator te huren: u wilt verzekerd zijn van betrouwbare energie! Of het nu gaat om een evenement, een bouwproject, tijdelijke noodstroom tijdens werkzaamheden of een crisis: uw werk moet altijd kunnen doorgaan. Bij ons huurt u betrouwbare aggregaten met 24/7 service. Binnen vier uur leveren wij snel en flexibel elk gewenst vermogen op elke locatie. Dit kan voor enkele dagen, maanden en als het moet zelfs voor jaren. Bij Bredenoord kunt u een aggregaat huren waar u op kunt bouwen.

Janson Bridging is wereldwijd het grootste verhuurbedrijf en marktleider in Europa voor de verhuur van stalen modulaire bruggen, pontons, roro’s en ferry’s. Janson Bridging is actief in zowel de civiele markt als de militaire markt. 

Partner worden?

Heeft jouw bedrijf de expertise, kennis en middelen? Sta jij ook achter ICA en haar doelstellingen om resources te delen ten tijde van crisis. Word dan nu partner!

Let’s work together!

Federale overheid, veiligheidsregio’s, provincies, gemeenten, COA, Waterschappen, NGO’s, defensie
en andere hulpverleners; Let’s work together!